Sony introduceert nieuwe Alpha en Cybershot digitale camera\'s

SONY INTRODUCEERT NIEUWE ALPHA EN CYBER-SHOT DIGITALE CAMERA'S

Badhoevedorp, 12 februari 2014 -  Met de introductie van verschillende nieuwe fotocamera’s onderstreept Sony de focus op haar Digital Imaging-divisie. De Alpha 6000 versterkt het assortiment systeemcamera’s van Sony. Dit model heeft de snelste autofocus (0,06 seconden) en kan zo die vluchtige momenten vastleggen die andere camera’s vaak moeten missen. De camera is dan ook bedoeld voor consumenten die overwegen om over te stappen van een traditionele spiegelreflexcamera naar een kleinere systeemcamera zonder spiegel, zoals de Alpha 6000.

De Sony Alpha 6000 is voorzien van een nieuwe generatie 24,3 megapixel Exmor APS HD CMOS-sensor en nieuwe BIONZ X-processor en is op dit moment de camera met de snelste autofocus ter wereld in de markt voor digitale camera’s met verwisselbare lenzen. 

SONY_ALPHA_6000_20971_300_213_1

Cyber-shot digitale camera's met nieuwe krachtige BIONZ X
De nieuwe Cyber-shot compactcamera’s zijn nu uitgevoerd met eenkrachtige BIONZ X-processor. Deze processor is driemaal snellerdan zijn voorganger en is dezelfde processor die is toegepast in de onlangs geïntroduceerde RX10 high-end compactcamera. Deze snelle BIONZ X-processor zorgt voor een nog hogere beeldkwaliteit, snellere autofocus en een verbeterde beeldstabilisatie. De optische zoomprestaties van de nieuwe HX400(V) en HX60 behoren op dit moment tot de beste in de markt. Volgens Sony zijn deze modellen geschikt voor onderweg of op reis, een segment waar het merk stevig vertegenwoordigd is. De nieuwe Cyber-shot modellen worden hieronder verder toegelicht.

Hoogste zoombereik ooit in een Sony-fotocamera
De Cyber-shot H400 bridge camera heeft 63x optische zoom, optical SteadyShot en een opgeladen accu is voldoende voor 300 foto’s: ideaal voor indrukwekkende safari close-ups of vogelspotters. Daarnaast heeft deze camera een ergonomische grip, bekend van de duurdere modellen, een elektronische viewfinder en met ‘intelligent Auto’ worden automatisch de instellingen aangepast aan de omgevingsomstandigheden. De camera filmt in HD.

Cyber-shot Bridge camera met krachtige Bionz X-processor
De introductie van de Cyber-shot HX400V betekent een grote stap vooruit in de markt voor compactcamera’s. De ZEISS Vario-Sonnar T-lens met 50x optische zoom, een Exmor R CMOS-sensor met 20,4 megapixels en een BIONZ X-processor zorgen voor een hogere beeldkwaliteit, snellere autofocus en verbeterde beeldstabilisatie. Deze processor is nieuw voor Cyber-shot en is driemaal krachtiger dan zijn voorganger. Optische SteadyShot met Intelligent Active Mode zorgt voor scherpe en vloeiende Full HD-videobeelden. Het toestel is voorzien van GPS en een multi-interface aansluiting voor accessoires. Met de ingebouwde wifi en NFC is draadloze bestandsoverdracht en bediening vanaf een smartphone mogelijk door simpelweg het aanraken van de telefoon en de camera.

Compacte High Zoom camera met 30x optische zoom en nieuwe BIONZ X-processor
De HX60(V) is de opvolger van de zeer succesvolle HX50(V) (onder andere EISA Award-winnaar Europese compactcamera van het jaar 2013 - 2014). Deze compacte high zoomcamera met 30x optische zoom, Exmor R CMOS-sensor met 20,4 megapixels en nieuwe BIONZ X-processor biedt een uitstekende beeldkwaliteit. De nieuwe WX350 is de opvolger van Ã¢€˜s werelds kleinste compactcamera met 20x optische zoom, BIONZ X-processor, wifi en NFC. 

Nieuwe advanced compactcamera
De DSC-WX220 is de opvolger van de WX200 en heeft 18,2 megapixels, 10X optische zoom, wifi/NFC en een krachtige accu voor 210 foto's. Dankzij de handige functies en automatische instellingen zijn deze digitale camera’s eenvoudig te bedienen. Met verschillende creatieve opties zoals Picture effect en Beauty effect kunnen gebruikers eenvoudig hun foto’s bewerken. 

Dealer locator