Info Europa op Professional Imaging 2018

Info Europa Member Day business event
tijdens Professional Imaging 2018

Dit jaar vindt de 18e editie van de Professional Imaging plaats in het Hart van Holland te Nijkerk. In samenwerking met Professional Imaging organiseert Info Europa op maandag 26 maart hun Member Day business event.

De perfecte combinatie

Info Europa is binnen de Benelux de coöperatieve inkoopvereniging voor de Foto/video specialist. Twee maal per jaar organiseert Info Europa voor hun leden een Member Day. Dit is het moment waarop Fotospecialisten uit heel de Benelux hun con-collega's en leveranciers uit de branche ontmoeten.

Ieder jaar weer bewijst de Professional Imaging dat Fotografie nog altijd springlevend is. Een frisse beurs met een groot aanbod exposanten, sprekers en ruim 9.500 bezoekers is de Professional Imaging ontpopt tot de Photokina van de Benelux.

"Onze Member Day is aardig uit zijn huidige jasje gegroeid. Omdat beide evenementen dezelfde ingrediënten en sfeer hebben is er besloten deze te combineren. Naar onze mening: De perfecte combinatie.", sprak Monique Oostwoud, marketing manager bij Info Europa.
Het Member Day business event zal plaatsvinden in de Passe-partout zaal in Hart van Holland. Dit gebouw grenst direct aan de Professional Imaging beurs. Het biedt alle Info Europa leden en relaties de mogelijkheid om buiten de drukte van de beurs elkaar te ontmoeten en rustig met leveranciers om tafel te gaan. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje, zoals het de Member Day kenmerkt.

Info Europa leden en relaties kunnen de officiële uitnodiging nog tegemoet zien.

Overige informatie

www.infoeuropa.nl

www.professionalimaging.nl

Contact

Info Europa:
info@europafoto.nl

Professional Imaging:
info@professionalimaging.nl

Dealer locator