Olympus E-M10: kleine afmetingen – grote prestaties

Olympus E-M10: kleine afmetingen â grote prestaties

De nieuwe E-M10 is een superdunne en prachtig vormgegeven lichte systeemcamera, die verbazingwekkend veel waar voor zijn geld biedt met de beste prestaties in zijn klasse. Een Micro Four Thirds-camera vol geavanceerde technologieën: grote elektronische zoeker, krachtige 3-assige beeldstabilisatie en snelle autofocus, maar ook een ingebouwde flitser en wifi. De E-M10 overtreft DSLR-cameraâs zowel qua omvang als qua beeldkwaliteit!


INGEBOUWDE FLITSER

We hebben in de E-M10 een flitser ingebouwd, zodat u ook onderweg voldoende licht hebt. Met de ingebouwde flitser mist u nooit een opname vanwege slecht licht. Perfect voor speciale effecten, als invulflits bij reisfotografie, portretten en nog veel meer.

3-inch scherm

Het krachtige kantelbare 3-inch lcd-aanraakscherm met 1.037.000 beeldpunten geeft een veel duidelijker en breder beeld bij het vastleggen en bekijken van fotoâs en films. Kantel het scherm om probleemloos van bovenaf en van onderaf te fotograferen of filmen. Stel scherp en leg vast door het scherm met één vinger aan te raken!

Dealer locator