Nikon COOLPIX S9900

LEG HET LEVEN VAST MET DE NIEUWE COOLPIX P610, L840 EN L340 MET KRACHTIGE ZOOM

Amsterdam, 10 februari 2015 Vandaag kondigt Nikon drie nieuwe modellen aan in het COOLPIX bridge-camerasegment die uitzonderlijke prestaties bieden. Krachtige zoom, van macro tot super-tele, in een handzame behuizing.

De COOLPIX P610 biedt een verbazingwekkende 60x optische zoom die is uit te breiden tot 120x Dynamic Fine Zoom1. Dankzij de nieuwe terugkeerzoomknop verliezen fotografen nooit het onderwerp uit het oog tijdens het inzoomen. Vernieuwde vibratiereductie beperkt bewegingsonscherpte en werkt ook tijdens het filmen. Een grote kantelbare monitor met een hoge resolutie inspireert tot het fotograferen vanuit creatieve standpunten. Met de handige ingebouwde GPS en de wereldkaart zijn opnamelocaties nauwkeurig bij te houden. Met de filmopnameknop schakelt men eenvoudig over van fotoâs naar Full HD-films (1080/60p). Met de nieuwe Time-Lapse functie, met instellingen zoals stadsgezichten en sterrensporen, wordt tijdsverloop in een indrukwekkend kort filmpje weergegeven. Daarnaast kunnen beelden direct gedeeld worden via ingebouwde Wi-Fi2 en NFC3-ondersteuning; tik eenvoudig met de camera op een smartapparaat3 om beelden over te zetten.

Met de COOLPIX L840 is het gemakkelijk krachtig inzoomen met maar liefst 38x optische zoom die is uit te breiden tot 76x Dynamic Fine Zoom1. Perfecte fotoâs maken is eenvoudig met de Automatische onderwerpselectie. Beelden kunnen direct gedeeld worden via ingebouwde Wi-Fi2 en NFC3-ondersteuning. Voor extra creatieve fotoâs is er de grote kantelbare lcd-monitor waarmee u unieke standpunten creëert. De camera wordt van stroom voorzien door gemakkelijk verkrijgbare AA-batterijen.

De COOLPIX L340 heeft een klassieke vormgeving in een compacte behuizing. Dankzij de 28x optische zoom die is uit te breiden tot 56x Dynamic Fine Zoom1, komt u midden in de actie terecht. Overschakelen van fotograferen naar filmen is een koud kunstje dankzij de filmopnameknop. Krachtige vibratiereductie zorgt in alle omstandigheden voor scherpe opnamen en vloeiende films. De bediening is eenvoudig, de grote lcd-monitor biedt een fantastisch helder beeld voor kadrering en weergave. De camera wordt van stroom voorzien door gemakkelijk verkrijgbare AA-batterijen.

Rijke details, direct delen

De uitzonderlijke zoomkrachten van deze nieuwe cameraâs zijn verpakt in een compacte camerabody. De zeer hoge optische zoom varieert van 60x in de COOLPIX P610 tot 38x in de COOLPIX L840 en 28x in de COOLPIX L340 en is uit te breiden tot een dubbele capaciteit met Dynamic Fine Zoom¹. Van macro-opnamen tot opnamen van landschappen op grote afstand of van de nachtelijke hemel, deze camera's maken dat allemaal mogelijk. Wanneer gebruikers een spectaculaire opname hebben gemaakt, is deze met de COOLPIX P610 en COOLPIX L840 direct te delen via ingebouwde Wi-Fi² en NFC³-ondersteuning.

Creatieve kadrering, unieke visie

Dankzij de kantelbare monitor kunnen fotografen met de COOLPIX P610 en de COOLPIX L840 gemakkelijk nieuwe perspectieven verkennen. Maak vanuit een laag standpunt opnamen vanaf de ooghoogte van dieren of gebruik een hoog standpunt om over een menigte of een natuurlijk obstakel heen actie in de verte vast te leggen. Wanneer men liever door een zoeker fotografeert dan beschikt de COOLPIX P610 over een heldere elektronische zoeker die automatisch overschakelt wanneer men met het oog in de buurt komt. De grote monitor van de COOLPIX L340 biedt zelfs in direct zonlicht en bij weinig licht een uitstekend zichtbaar beeld, zodat u gemakkelijk de perfecte compositie kunt bepalen.

Overzicht van belangrijke kenmerken - P610

⢠NIKKOR-objectief met 60x optische zoom: De 60x optische zoom biedt een uitstekende dekking (24-1440 mm) en is uitbreidbaar tot 120x Dynamic Fine Zoom¹.
⢠Optische VR (vibratiereductie) met dubbele detectie: Het verbeterde vibratiereductiealgoritme gaat cameratrilling tegen bij teleopnamen uit de hand.
⢠Ingebouwde Wi-Fi en NFC-ondersteuning: Deel opnamen direct met één druk op de Wi-Fi²-knop of door uw NFC-compatibele³ camera tegen een smartapparaat³ te houden.
⢠Ingebouwde GPS/GLONASS/QZSS: Via de internationale satellietsystemen van GPS/GLONASS/QZSS ontvangt u tijdens het maken van opnamen snel gedetailleerde locatiegegevens.
⢠CMOS-beeldsensor van 16 MP met belichting via de achterzijde: Heldere en scherpe beelden met weinig ruis zijn gemakkelijk te realiseren dankzij de uiterst gevoelige beeldsensor.
⢠Full HD-films: Neem met één druk op de knop zeer vloeiende HD-films (1080/60p) op met geluid van hoge kwaliteit, waarbij de microfoon van richting verandert tijdens het zoomen.
⢠Groot kantelbare lcd-scherm: Verken creatieve standpunten en maak gemakkelijk leuke zelfportretten met het kantelbare scherm van 7,5 cm/3,0 inch met een hoge resolutie van 921.000 beeldpunten.

Overzicht van belangrijke kenmerken - L840

⢠NIKKOR-objectief met 38x optische zoom: Leg elk detail vast met de 38x optische zoom, uitbreidbaar tot 76x Dynamic Fine Zoom¹, die dekking biedt van 22,5 tot 855 mm.
⢠Ingebouwde Wi-Fi en NFC-ondersteuning: Houd uw sociale contacten bij door opnamen te delen met één druk op de Wi-Fi²-knop of door uw NFC-compatibele³ camera tegen uw smartapparaat³ te houden.
⢠CCD-beeldsensor van 16 MP met belichting via de achterzijde: U bent verzekerd van scherpe opnamen met duidelijke details, zelfs in omstandigheden met weinig licht.
⢠Kantelbaar lcd-scherm van 7,5 cm/3,0 inch met 921.000 beeldpunten:Probeer een nieuw perspectief uit met het kantelbare scherm door vanuit een laag standpunt vanaf de ooghoogte van een kind of vanuit een hoog standpunt over een menigte heen opnamen te maken.
⢠Standen Maan en Vogels bekijken: De Automatische onderwerpselectie kiest automatisch de juiste instellingen voor moeilijk vast te leggen onderwerpen, zodat u gemakkelijk opnamen van de maan en van vogels kunt maken.
⢠Full HD-films: U schakelt met één druk op de knop eenvoudig over van foto's op vloeiende Full HD-films (1080/60i) die u tijdens weergave kunt bewerken.

Overzicht van belangrijke kenmerken - L340

⢠NIKKOR-objectief met 28x optische zoom: Leg elke gebeurtenis vast met de 28x optische zoom, uitbreidbaar tot 56x Dynamic Fine Zoom¹, die dekking biedt van 22,5 tot 630 mm.
⢠Eenvoudige bediening: Een comfortabele greep en handig geplaatste knoppen zorgen voor een intuïtieve en natuurlijk aanvoelende bediening.
⢠CCD-beeldsensor van 20 MP: De gevoelige beeldsensor biedt beelden met scherpe en heldere details, die perfect zijn voor uitvergrotingen of posters.
⢠Groothoekdekking: U bevindt zich in het dagelijks leven of tijdens evenementen altijd dicht bij het onderwerp dankzij een zoomobjectief dat dekking van groothoek tot tele biedt.
⢠HD-films: Maak films van speciale momenten. Met een speciale filmopnameknop schakelt u van fotograferen gemakkelijk over op HD-films (720p) opnemen.
⢠AF met doelopsporing: Uw foto's zijn altijd scherp omdat AF met doelopsporing snel en nauwkeurig het onderwerp vindt en er automatisch op scherp stelt.


Dealer locator