Nieuw! | Sony A7 & A7R

Baanbrekend full-frame formaat

's Werelds kleinste en lichtste 35mm full-frame camera's met verwisselbare lens. Dit zijn de A7 en de A7R van Sony.


De Sony A7

Maak opnames met een verbluffend professionele resolutie met een 24.3MP full-frame sensor. - Met een 24.3-effectieve-megapixel 35mm full-frame Exmor® CMOS sensor, kun je met de Sony A7 werkelijk al je creativiteit kwijt. Maak opnames waarbij je onderwerp scherp van de achtergrond loskomt. Leg elk detail realistisch en nauwkeurig vast, zelfs bij weinig licht. Laat elke schaduw en tint van je beeld tot leven komen, dankzij het grote gevoeligheidsbereik vanaf ISO 100 tot 25600 (verder uit te breiden tot 50 naar beneden en 51200 naar boven). De kracht van de full-frame sensor samen met onze nieuwe ultrasnelle BIONZ X beeldverwerkingsprocessor zorgen ervoor dat de scène waarheidsgetrouw wordt gereproduceerd, zelfs wanneer je opnames maakt met een diepe focus en een hoog pixelgetal.

Reageer snel dankzij de Fast Hybrid Autofocus en een OLED viewfinder. - Grijp het moment in een oogwenk. De A7 combineert een full-frame sensor met een ultrasnelle, nauwkeurige Hybride Autofocus. Zet je onderwerp snel vast. Maak snelle opnames vlak na elkaar met 5fps. Met een breed autofocusgebied voor contrastdetectie en 117 dicht op elkaar geplaatste fasedetectie AF punten, kun je zelfs snel bewegende onderwerpen volgen. Samen met de OLED Tru-Finder⢠viewfinder weet je zeker dat je precies opneemt wat je ziet. Kader je onderwerp in hoog contrast en hoge resolutie over het hele scherm, zelfs als er weinig licht is. Jij en je camera zullen reageren alsof jullie één zijn!

Klein, draagbaar en professionele bediening in elke situatie - Het is dan wel de kleinste 35mm full-frame camera met verwisselbare lens ter wereld, toch hanteer je hem als een professionele camera van twee keer zo groot. De zorgvuldig geplaatste knoppen, die je naar eigen wens kunt regelen, en een intuïtief bedieningswiel zorgen ervoor dat je de instellingen gemakkelijk tot in de puntjes kunt aanpassen, zodat je de perfecte opname kunt maken. De robuuste bouw van de camera, het lenssysteem â met stof- en vochtbestendige afdichtingen â en een stevige grip zorgen ervoor dat je klaar bent voor elke job. Begin met je opnames in de zekerheid dat de 7 ontworpen is om te voldoen aan de eisen van een professionele gebruiker.

Deel foto's & video's meteen via Wi-Fi en NFC - Ga waar je wil, deel wanneer je wil. Houd gewoon je A7 tegen een smartphone of tablet met NFC om de remote control camera apps te activeren, of deel foto's of video's onmiddellijk door ze te uploaden naar sociale netwerken â zonder extra kabels, zonder ingewikkelde aansluitingen. Gebruik de ingebouwde Wi-Fi van de camera om gemakkelijk te delen of een back-up te maken met een reeks toestellen zoals je smartphone, tablet, PC of TV.

Toon gedetailleerde 4K Ultra HD foto's en Full HD video's. - Van een expressieve foto tot een sfeervolle video, de hoge beeldkwaliteit en de defocus-kracht van de full-frame sensor doen een wereld van gedetailleerde mogelijkheden voor je opengaan. Stuur een foto in enkele seconden naar een 4K Ultra HD TV, via HDMI of Wi-Fi, en bekijk de allerkleinste details op het grote scherm. De 7 heeft ook een reeks functies voor het maken van professionele films, van high performance audio-opnames tot Clear Image Zoom voor close-ups zonder resolutieverlies. Maak vloeiende 60p Full HD video's, of 24p voor een klassieker filmgevoel, en laat iedereen genieten van de details die op een bioscoopscherm niet zouden misstaan.

De Sony A7R


Maak opnames met een verbluffend professionele resolutie met een 24.3MP full-frame sensor. - Bij fotografie zijn het de kleinste details die werkelijk het verschil maken. De A7R heeft geen optische low pass filter, wat betekent dat zijn enorme 36.4-effectieve-megapixel 35mm full-frame Exmor® CMOS sensor de hoogst mogelijke resolutie kan opnemen. Je zult het verschil zien in de echter-dan-echte weergave van de kleinste details, de lage ruis prestaties, zelfs bij weinig licht, en het grote gevoeligheidsbereik, van ISO 100 tot 25600 (verder uit te breiden tot 50 naar beneden en 51200 naar boven). De ultrasnelle BIONZ X beeldverwerkingsmotor zorgt ervoor dat elk aspect van de scène waarheidsgetrouw wordt gereproduceerd, zelfs wanneer je opnames maakt met een diepe focus en een hoog pixelgetal.

Maak opnames van beelden zoals je ze ziet, met supersnelle AF en een OLED viewfinder - Precies het juiste moment vastleggen vraagt om snelheid en nauwkeurigheid. Snelle intelligente AF gebruikt de kracht van de BIONZ X beeldverwerkingsmotor om te zorgen voor een supersnelle autofocus, zodat je het maximale kunt halen uit het creatieve potentieel van de 35mm full-frame sensor. Een keuze aan zone-instellingen en de vrijheid om tot 25 AF punten in te stellen, betekent dat je altijd exact kunt focussen op het onderwerp dat jij wil. Waar je ook bent en wat je ook wil fotograferen, de OLED Tru-Finder⢠viewfinder toont zelfs een schaars verlichte scène exact zoals je hem ziet, gekaderd in hoog contrast en hoge resolutie over het hele scherm.

Klein, draagbaar en professioneel te bedienen, in elke situatie - Het is dan wel de kleinste en lichtste 35mm full-frame camera met verwisselbare lenzen ter wereld, toch is hij te hanteren als een professionele camera van twee keer zo groot. De zorgvuldig geplaatste knoppen, die je naar eigen wens kunt instellen, en een intuïtief bedieningswiel zorgen ervoor dat je de instellingen gemakkelijk tot in de puntjes kunt aanpassen, zodat je de perfecte opname kunt maken. De robuuste bouw van de camera, het lenssysteem â met stof- en vochtbestendige afdichtingen â en de stevige grip zorgen ervoor dat je klaar bent voor elke job. Begin met je opnames in de zekerheid dat de 7R ontworpen is om te voldoen aan de eisen van een professionele gebruiker.

Deel foto's & video's meteen via Wi-Fi en NFC - Ga waar je wil, deel wanneer je wil. Houd je 7R gewoon tegen een smartphone of tablet met NFC om de Smart Remote Control app te activeren (voorgeïnstalleerd op de 7R) of deel foto's en video's meteen met sociale netwerken als je de Direct Upload app installeert. Met NFC zijn geen extra kabels of ingewikkelde aansluitingen nodig. Gebruik de ingebouwde Wi-Fi van de camera om gemakkelijk te delen of een back-up te maken met een reeks toestellen, zoals je smartphone, tablet, PC of TV.

Toon gedetailleerde 4K Ultra HD foto's en Full HD video's. - Van een expressieve foto tot een sfeervolle video, de hoge beeldkwaliteit en de defocus-kracht van de full-frame sensor doen een wereld van gedetailleerde mogelijkheden voor je opengaan. Stuur een foto in enkele seconden naar een 4K Ultra HD TV, via HDMI of Wi-Fi, en bekijk de allerkleinste details op het grote scherm. De 7R heeft ook een reeks functies voor het maken van professionele films, van high performance audio-opnames tot Clear Image Zoom voor close-ups zonder resolutieverlies. Maak vloeiende 60p Full HD films, of 24p voor een klassieker filmgevoel, en laat iedereen genieten van de details die op een bioscoopscherm niet zouden misstaan.

Dealer locator